Az FJ 100 PF többfunkciós pasztrőr 100 literes pasztőr sajt és joghurt előállításához. Használható gyümölcs, gyümölcslé pasztőrözésére, borjútej melegítésére, méz feloldására és termelésre is mézviaszból. Az FJ 100 PF a legkülönfélébb ágazatokban gyönyörködteti az ügyfeleket. Legyen szó éttermekről, hegyi kunyhókról, szállodákról vagy közvetlen szakemberekről, az egyszerűségével, felhasználóbarátságával és a legjobb minőséggel lenyűgöz!
A többcélú eszközök új generációja az új és egyedi LE effektussal ötvözi az új, költségtakarékos, gazdaságos rendszert, számos más és új előnnyel a felhasználó számára.
Ennek a háromfalú, rozsdamentes acélból készült pasztőrnek(álló modell) a 120 liter űrtartalmú (ajánlott maximális űrtartalom 110 L és min. 30 L űrtartalom) különlegességei a speciális kivitelben rejlenek: megakadályozza a hegesztések okozta problémákat. 2,5 mm falvastagsággal a szigetelő kamra garantálja a legjobb szigetelési értékeket, és a magas szigetelésvédelemnek köszönhetően szinte teljesen megakadályozza a külső fal felmelegedését és az ezzel járó energiaveszteségeket. A második és a harmadik kamra közötti egyedülállóan vékony falvastagság (1,2 mm) viszont rendkívül jó hőátadást tesz lehetővé a fűtővíz hőmérsékletétől a közegig, és ezáltal energiát és fűtési költségeket takarít meg (LE hatás). Ezért az optimális fűtéshez csak körülbelül 30-35 liter víz szükséges.
Ha túl kevés fűtővízzel rendelkezik (pl. A kiáramló gőz miatt), akkor a beépített vízszintszabályozó érzékelő és a "Kérjük, töltse fel a vizet" üzenetet jeleníti meg a kijelzőn. A "RESET" gomb megnyomása után a fűtővíz automatikusan feltöltődik, feltéve, hogy az eszköz folyamatosan csatlakozik a vízcsőhöz. Ha a víz többször elvész, automatikus STOP történik az ok ellenőrzésére.
A speciális, elektronikus fűtésszabályozás biztosítja, hogy a fűtővíz hőmérséklete csak 15 ° C-kal magasabb, mint a közepes hőmérséklet. Ezért a kijelző és a közepes hőmérséklet közötti eltérés maximum plusz / mínusz 1 ° C, és ezáltal hatalmas mennyiségű energia- és fűtési költséget takaríthat meg (LE-effektus).
A könnyen használható billentyűzettel akár 4 különböző programot is megadhat az elektronikus vezérlésben. A hőmérséklet-beállítás lehetővé teszi, hogy 4 hőmérsékletet állítson be 5 ° C és 94 ° C között, legfeljebb 4 ciklusidő programozható 999 percig. Számos egymást követő gyártási folyamat előre beprogramozható és automatizálható, így nincs szükség részvételre. A kézi beavatkozás (például a ciklusidő rövidítése érdekében) bármikor megvalósítható. A kazán addig melegszik, amíg a hőmérséklet-szabályozás el nem éri a kívánt hőmérsékletet, amelyet ezután a ciklus végéig tartanak. A folyamat végén automatikus leállítás következik. A közeget a kívánt hőmérsékletre hűtjük vízcserén keresztül történő automatikus hűtéssel, és az előre beprogramozott következő feldolgozási lépés automatikusan elindul. A keverő fordulatszám-szabályozójával ellátott automatikus keverő 0-104 fordulat / perc sebességgel működik, és biztosítja a közeg egyenletes felmelegedését és bármikor be- vagy kikapcsolását. A sajtgyártáshoz nincs szükség utólagos felszerelésre. A gyártási folyamat befejezése után a folyékony terméket egy nagy DN 50 kivezetésen keresztül ürítik.
Ez az álló változat stabil lábakkal és a többfunkciós pasztőr billentő mechanizmusával teljesértékű gép, és minden igényt és kívánságot teljesít, mindezt remek ár / teljesítmény arány mellett.
Használható: sajt, joghurtokhoz
Áttekintés:
Tartalomból: