Partnerünk átfolyó pasztőrözőjét nagyobb tejmennyiségek folyamatos pasztőrizésére használjuk (HTST pasztőrözés - magas hőmérséklet, rövid idő alatt). Az pasztörizálás leállítja a baktériumok patogén formáinak létfontosságú tevékenységeit, ami nélkülözhetetlen a tejfeldolgozás során. Az pasztőrözött tej tovább feldolgozható különféle tejtermékekké, például sajt, joghurt,…
Nagyobb mennyiségek pasztörizálása
Az átfolyó rendszerű pasztőrgépet nagyobb tejmennyiségek pasztőrizésére használják. Az pasztőrözés magasabb hőmérsékleten (75 ° C) és rövidebb idő alatt (20 s) megy végbe. A folyamat az összes szabványnak megfelelően fut
Energiahatékony folyamat.
Az átfolyó pasztőrözés folyamata akár háromszor gyorsabb is, mint a tételes pasztörizálásé. Az ivótej energiafogyasztása akár 12-szer alacsonyabb is
Beavatkozhatóság a folyamatba
A tej hőkezelését a felhasználó által választott hőmérsékleten hajtják végre. A hőmérsékletet a tej további feldolgozásától függően választhatjuk - különféle késztermékekhez igazítva.
Könnyű kezelhetőség
A folyamatok egyszerű és logikus kezelése PLC vezérlőn keresztül végezhető el. Az integrált rendszer naplózza az összes fő paramétert a folyamatvezérlés fokozása érdekében.
Fűtési opciók
Különböző fűtési opciók érhetőek el!
Melegvizes - Elektromos - Gőz
Verziók
A PP-pasztőröző különböző verziói érhetők el: az egyszerűbb verzióktól a professzionális folyamatpasztőrözőkig haladó felhasználók számára. Mindegyik változatnak különféle felszerelési lehetőségei vannak.
Kiegészítők
CIP mosó egység
Átfolyásmérő
Újrahevítő egység
Csatlakozások szeparátorhoz
Csatlakozások homogenizátorhoz
Joghurthoz
Túlnyomásos rendszer és nyomásfokozó szivattyú
Átfolyó pasztőröző 300-3000 l / h - A pasztőrözés modern módja
Alkalmazás
- Akár tizenötször kevesebb energiafogyasztás az ivótej és 2-3-szor kevesebb a sajthoz / joghurt előállításához
- A tej folyamatos pasztőrizálása
- Regeneráló tej előmelegítés és hűtés (hővisszanyerés akár 90% -ig)
- A pasztőrizált sajt és joghurt előállítására használható
- A pasztőrizálás megállítja a baktériumok patogén formáinak, például az Escherichia coli, a brucellózis és a hőálló baktériumok életképességét.