Cookie / Süti tájékoztató
Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy az agromilk.hu honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében cookie-kat alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.
Elfogadom
Átfolyó pasztőrök

Átfolyó pasztőrök

Partnerünk átfolyó pasztőrözőjét nagyobb tejmennyiségek folyamatos pasztőrizésére használjuk (HTST pasztőrözés - magas hőmérséklet, rövid idő alatt). Az pasztörizálás leállítja a baktériumok patogén formáinak létfontosságú tevékenységeit, ami nélkülözhetetlen a tejfeldolgozás során. Az pasztőrözött tej tovább feldolgozható különféle tejtermékekké, például sajt, joghurt,…

Nagyobb mennyiségek pasztörizálása
Az átfolyó rendszerű pasztőrgépet nagyobb tejmennyiségek pasztőrizésére használják. Az pasztőrözés magasabb hőmérsékleten (75 ° C) és rövidebb idő alatt (20 s) megy végbe. A folyamat az összes szabványnak megfelelően fut

Energiahatékony folyamat.
Az átfolyó pasztőrözés folyamata akár háromszor gyorsabb is, mint a tételes pasztörizálásé. Az ivótej energiafogyasztása akár 12-szer alacsonyabb is

 

Beavatkozhatóság a folyamatba

A tej hőkezelését a felhasználó által választott hőmérsékleten hajtják végre. A hőmérsékletet a tej további feldolgozásától függően választhatjuk - különféle késztermékekhez igazítva.

 

Könnyű kezelhetőség

A folyamatok egyszerű és logikus kezelése PLC vezérlőn keresztül végezhető el. Az integrált rendszer naplózza az összes fő paramétert a folyamatvezérlés fokozása érdekében.

Fűtési opciók


Különböző fűtési opciók érhetőek el! 

Melegvizes - Elektromos - Gőz

Verziók


A PP-pasztőröző különböző verziói érhetők el: az egyszerűbb verzióktól a professzionális folyamatpasztőrözőkig haladó felhasználók számára. Mindegyik változatnak különféle felszerelési lehetőségei vannak.

Kiegészítők


 

CIP mosó egység

Átfolyásmérő

Újrahevítő egység

Csatlakozások szeparátorhoz

Csatlakozások homogenizátorhoz

Joghurthoz

Túlnyomásos rendszer és nyomásfokozó szivattyú

Átfolyó pasztőröző 300-3000 l / h - A pasztőrözés modern módja

Alkalmazás

  • Akár tizenötször kevesebb energiafogyasztás az ivótej és 2-3-szor kevesebb a sajthoz / joghurt előállításához
  • A tej folyamatos pasztőrizálása
  • Regeneráló tej előmelegítés és hűtés (hővisszanyerés akár 90% -ig)
  • A pasztőrizált sajt és joghurt előállítására használható
  • A pasztőrizálás megállítja a baktériumok patogén formáinak, például az Escherichia coli, a brucellózis és a hőálló baktériumok életképességét.

 

 

Vissza