Egy speciális keverék friss sajtokhoz, amelyet kifejezetten a tejfeldolgozás professzionális igényeihez fejlesztettek ki. Ez a termék elősegíti a friss sajtok optimális állagának, textúrájának és ízének kialakítását, így garantálva a magas minőséget és a következetes eredményeket a sajtkészítés során.
Felhasználás: Friss sajtok készítéséhez, ahol fontos a harmonikus íz és egyenletes állag.
Előnyök: Javítja a sajt textúráját, kiegyensúlyozott ízt biztosít, és támogatja az egyenletes, megbízható fermentációs folyamatot.
Adagolás: 25 liter tejhez
Összetevők: Egyszerre tartalmazza az oltót és a kultúrát is.
Tárolási ajánlás: A kultúrát fagyasztva (-18 °C vagy alacsonyabb hőmérsékleten) kell tárolni, így a minőségmegőrzési idő legalább 24 hónap. Hűtőben (+5 °C körül) a minősége legfeljebb 6 hétig garantált.