Cookie / Süti tájékoztató
Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy az agromilk.hu honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében cookie-kat alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.
Elfogadom
SIGMA 96 SP

SIGMA 96 SP

Nettó ár 2 693 Ft
Bruttó ár 3 420 Ft
A rendelés belépés/regisztráció után érhető el.
Termékkód: 354-7059
Márka: Coquard

A Coquard Sigma 96 SP egy fagyasztva szárított (liofilizált) sajtkultúra, amelyet nagy tejmennyiséghez terveztek (250-500 liter). Ez a kultúra különösen alkalmas félkemény és kemény sajtok gyors és megbízható fermentációjára, biztosítva a teljes és egyenletes savanyodást, mely alapvető a jó minőségű sajt előállításához.

Felhasználás: Félkemény és kemény sajtok előállítására, mint például gouda, edami és más érlelt sajtok.

Előnyök: Gyors savanyodás, stabil savreakció, kiegyensúlyozott íz és aroma, optimális textúra.

Adagolás: 250-500 liter tejhez termékadagolás, pontos mennyiség a csomagoláson található.

Összetevők: Több baktériumtörzs keveréke, amely támogatja a kiváló tejtermék előállítást.

Tárolási ajánlás:
A kultúrát fagyasztva (-18 °C vagy alacsonyabb hőmérsékleten) kell tárolni, így a minőségmegőrzési idő legalább 24 hónap. Hűtőben (+5 °C körül) a minősége legfeljebb 6 hétig garantált. Használat előtt ne olvassza ki a tasakot, steril körülmények között közvetlenül adagolja a pasztőrözött tejbe.

  • Súly: 50 g