Cookie / Süti tájékoztató
Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy az agromilk.hu honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében cookie-kat alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.
Elfogadom
CHN-11 50 U

CHN-11 50 U

Nettó ár 5 789 Ft
Bruttó ár 7 352 Ft
A rendelés belépés/regisztráció után érhető el.
Termékkód: 354-7053
Márka: Hansen

A Hansen CHN-11 mezofil sajtkultúra kiválóan alkalmas félkemény (például trappista, edami, gouda) és friss sajtok, valamint gomolya készítéséhez. Több baktériumtörzset tartalmazó keverék, amely megbízható savanyodást, finom textúrát és kiegyensúlyozott, kellemes aromát biztosít a kész sajtoknak.

  • Felhasználás: Félkemény sajtok (trappista, edami, gouda), gomolya és más kontinentális sajtok, friss sajtok készítéséhez.

  • Előnyök: Gyors és biztos savanyodás, stabil állag, finom, enyhén aromás ízvilág, könnyű adagolás.

  • Adagolás: Általában 50U 500 liter tejhez elegendő, pontos mennyiség a csomagoláson található (például 10 l tejhez kb. 0,2 g szükséges).

  • Összetevők: Többszörösen kevert törzsű mezofil baktériumok (pl. Lactococcus lactis subsp. cremoris, Lc. lactis subsp. lactis, Leuconostoc fajok).

A Hansen CHN-11 kultúra hagyományos és modern sajtkészítéshez egyaránt alkalmas, megbízható partner a folyamatosan magas minőség elérésében.

Kiemelt tulajdonságok:

  • Kiváló textúra és aromaképzés

  • Megbízható tejsavtermelés

  • Könnyen kezelhető, fagyasztva szárított forma

Tárolási ajánlás:
A kultúrát fagyasztva, -18 °C vagy alacsonyabb hőmérsékleten kell tárolni, ebben az esetben a termék minőségmegőrzési ideje legalább 24 hónap. Hűtőben (kb. +5 °C) történő tárolás esetén a minőségmegőrzési idő 6 hét. A használat előtt a kultúrát ne olvaszd fel, közvetlenül a felhasználás helyén nyisd ki, majd gyors keveréssel juttasd a pasztőrözött tejbe.

  • Súly: 100g