A Hansen YC-380 egy termofil joghurtkultúra, amely ideális tömény, ízletes és közepes állagú joghurtok készítéséhez. A kultúra biztosítja a jellegzetes joghurt ízt, sima textúrát és megfelelő savanyodást.
Felhasználás: Joghurt készítéséhez, beleértve a poharas, kevert és ivójoghurttípusokat.
Előnyök: Jellegzetes ízvilág, sima állag, közepes viszkozitás, mérsékelt utósavanyodás.
Adagolás: 50 U adagolás 250 liter tejhez ajánlott, pontos adagolás a csomagoláson található.
Összetevők: Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus és Streptococcus thermophilus törzsek keveréke.
Tárolási ajánlás:
Tárolja a kultúrát -18 °C vagy annál alacsonyabb hőmérsékleten, a minőségmegőrzési idő legalább 24 hónap. Hűtőben (+5 °C) a termék 6 hétig őrzi meg minőségét. Használat előtt közvetlenül adagolja a pasztőrözött tejbe, steril környezetben, és ne olvassza ki a tasakot.